Swollanders Samen Op Pad

Swollanders Samen Op Pad (SSOP)

  

SSOP, Swollanders Samen Op Pad, is een initiatief van en voor Swollanders. Iedereen die op woensdag of zaterdag met een clubje leden wil gaan fietsen, staat vrij om dit te melden op de website, onder het kopje SSOP. De startlocatie is in principe vanuit Zwolle, en per rit kan men dan aangeven vanwaar men wil starten. In de winter periode gaan we op de MTB of Gravelbike en starten we om 9:30 ipv 9:00 uur in het wegseizoen.

De ritten hebben een lengte van 100 - 200 km en op verzoek kan men ook een echte lange tocht rijden. Het tempo is altijd in overleg, ca 28km/h, en zal zo mogelijk worden bewaakt door een ‘wegkapitein’; Swolland heeft een aantal van deze "kapiteins" opgeleid.

Er zijn nu al heel wat leden die gebruik maken van een GPS, en het is dan ook handig als men een route wil rijden, hiervan een track te maken en die dan op de website te delen met de andere leden. Groot voordeel is dat meerdere leden dan de route kennen en bij problemen een aangepaste route terug kunnen maken.

Activiteiten worden altijd in de loop van de week op de website geplaatst, zodat iedereen een inschatting kan maken of het leuk is om mee te gaan. En dat is het natuurlijk altijd.

SSOP wil het plezier op de fiets en het sociale aspect met de deelnemers vergroten, dus sluit je aan bij de ritten op de zaterdag.

Informatie op de Klepsite/SSOP of via Ruud Woudstra 06-31684712.

 

 

 

Onze sponsoren