Nieuws & verslagen

Koers met Loes & Loes 

Fiets jij regelmatig en lijkt je het leuk om kennis te maken met koersen, dan is dit je kans!  

Loes & Loes organiseren een wedstrijd voor vrouwen zonder licentie op de Schagen Wielerbaan in Zwolle. Geheel vrijblijvend kun je kennis maken met het wedstrijd-fietsen, je ervaart de snelheid, hoe het is om in een peloton te fietsen, om weg te demarreren en te sprinten voor de overwinning. 

Ter voorbereiding op deze wedstrijd kan je tevens deelnemen aan een wedstrijdclinic van Loes & Loes. Tijdens deze training leer je o.a. hard door de bochten te rijden, houding op de fiets, schakelen en te sprinten. De training is op woensdag 24 augustus, de wedstrijd op zaterdag 27 augustus op de wielerbaan in Zwolle.

Lijkt je dit een mooie nieuwe uitdaging stuur dan een mailtje naar info [AT] loesgunnewijk [DOT] nl of loesmarkerink [AT] hotmail [DOT] com   

Programma  

Woensdag 24 augustus: 
19.00- +20.30 Wedstrijdtraining 
Waar: Schagen Wielerbaan (Oude Provinciale weg) in Stadshagen (Zwolle) 

Zaterdag 27 augustus: 
vanaf 10.00 Start inschrijving 
vanaf 10.30 Start warming-up samen met Loes & Loes 
11.00 Start wedstrijd ( 30 min + 2 rondes) 
Waar: Schagen Wielerbaan (Oude Provinciale weg) in Stadshagen (Zwolle)  

Kosten: Pakketprijs (training + wedstrijd) 15,- 

Deelnemen aan alleen de training of de wedstrijd is ook mogelijk!  
Mocht je vragen hebben, kan je ook bij ons terecht.  
Loes & Loes 

Loes & Loes  
Loes Markerink & Loes Gunnewijk zijn samen verantwoordelijk voor Nederlandse- en Wereldtitels op de fiets. Ook was de ene Loes lid van het gouden team bij de wegkoers op de Olympische Spelen in London! 

Samen hebben ze jaren gekoerst in het (internationale) peloton en zijn beiden uitgekomen voor het Nederland-se nationale team. Na hun topsportcarrière werd de andere Loes fysiotherapeut en verzorger bij de Nationale selectie van de KNWU. De ene Loes is pas kortgeleden gestopt met professioneel wielrennen en is nu sport-manager! 

De ervaringen die Loes & Loes hebben opgedaan tijdens hun wielerleven willen ze graag delen. Dus ben jij een vrouw die graag de basisvaardigheden en de kneepjes van het vak wil leren? Dan ben je bij Loes & Loes aan het goede adres!