Nieuws & verslagen

Sinds jaar en dag fietst de SSOP (Swolland Samen Op Pad) op de zaterdagochtenden diverse tochten in de wijde omgeving van Zwolle, met een afstand van 100-150 km en een snelheid van 28 km/h op de teller.

Vanaf half september sluit ook de 'woensdagavond trainingsgroep' op de zaterdagochtenden aan bij de startlocatie Mc Donalds. Zij fietsen echter een kortere afstand maar met hogere snelheid (30+).
Omdat er vanwege de invallende duisternis op de woensdagavonden geen langere ritten meer mogelijk zijn en er toch de behoefte is om eens per week met een hogere snelheid te kunnen fietsen is tot deze oplossing besloten.


Dit betekent dus dat er elke zaterdag de keus is om in SSOP-verband te fietsen met een snelheid van 28 km/h of om de hartslag eens lekker omhoog te jagen met de 30+ groep, dus;
Heb je een feestje gehad op de vrijdag? Blijf in bed of sluit aan bij de 28 groep.
Ga je van huis met mindere benen maar blijk je na een kop (senioren)koffie bij de Mac toch sterk genoeg? Knal mee met de snelle jongens en meisjes…

Bovenstaande is van kracht tot het einde van het wegseizoen. Met ingang van het winterseizoen stapt SSOP over op de mountainbike.