Nieuws & verslagen

 • Uitnodiging Swolland Buitenlandweekend 2023 Lienen

  Hallo Swollanders.

  Het duurt nog even maar de voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Het hotel is inmiddels gereserveerd en de routes staan al in de steigers, en weer voor elk wat wils qua hoogtemeters en afstanden.
  Je kunt je dus weer opgeven vanaf nu voor de mooie en gezellige weekend, waarbij het plezier voorop staat naast uiteraard de prestatie.

  De verblijven wederom in het hotel in Lienen in het Teutoburgerwoud van 12-14 mei 2023.


 • Fiets jij ook mee op donderdag 8 september 2022 (Jan & Joke tocht)?

  In Oostzaan eerst appeltaart en koffie, daarna fietsen we naar Bloemendaal aan Zee en via Haarlem en Amsterdam en Zaandam zijn we na 85 km weer in Oostzaan. Er is veel afwisseling van landschappen, de duinen, de polders en stedelijk gebied van  Haarlem.


 • Frisseneustocht za 26 maart


 • za 16 april: Weerribbentocht

  Zaterdag 16 april is het weer zover de Weerribbentocht. We starten om 9 uur vanaf de locatie bij Dance v Diffelen/Basic fit.  De route start op het parkeerterrein bij de Padel banen bij het Basic fit gebouw aan de Middenweg.. De route gaat met uitzondering van ongeveer 1200 meter onverhard pad alleen verharde asfalt en klinkerwegen. De route eindigt bij het TANGO benzine station aan de Vrolijkheid en bevat slechts een stoplicht.


 • Hattemer Heuvels

  Met de ervaring van Hans en Henk willen we als club hun traditionele rit in ere houden. Dus als training voor de grotere tochten gaan we de Dutch Mountains rondom Hattem weer beklimmen op zaterdag 12 maart.


RSS feed race

feed-image

Onze sponsoren