Nieuws & verslagen

 • Fiets jij ook mee op donderdag 8 september 2022 (Jan & Joke tocht)?

  In Oostzaan eerst appeltaart en koffie, daarna fietsen we naar Bloemendaal aan Zee en via Haarlem en Amsterdam en Zaandam zijn we na 85 km weer in Oostzaan. Er is veel afwisseling van landschappen, de duinen, de polders en stedelijk gebied van  Haarlem.


 • za 16 april: Weerribbentocht

  Zaterdag 16 april is het weer zover de Weerribbentocht. We starten om 9 uur vanaf de locatie bij Dance v Diffelen/Basic fit.  De route start op het parkeerterrein bij de Padel banen bij het Basic fit gebouw aan de Middenweg.. De route gaat met uitzondering van ongeveer 1200 meter onverhard pad alleen verharde asfalt en klinkerwegen. De route eindigt bij het TANGO benzine station aan de Vrolijkheid en bevat slechts een stoplicht.


 • Hattemer Heuvels

  Met de ervaring van Hans en Henk willen we als club hun traditionele rit in ere houden. Dus als training voor de grotere tochten gaan we de Dutch Mountains rondom Hattem weer beklimmen op zaterdag 12 maart.


 • Frisseneustocht za 26 maart


 • Verslag Herfsttocht 2021

  Zaterdag 25 september is onder prima weersomstandigheden de Herfsttocht 2021 verreden. Eigenlijk kon je niet van een ‘herfst’tocht spreken; wel gezien het tijdstip op de seizoenenkalender, maar zowel het weer als de natuur hadden nog geen afscheid van de zomer genomen. Ook dit zal bijgedragen hebben aan de positieve reacties na afloop van de tocht.


RSS feed race

feed-image

Onze sponsoren