Nieuws & verslagen

 • za 16 april: Weerribbentocht

  Zaterdag 16 april is het weer zover de Weerribbentocht. We starten om 9 uur vanaf de locatie bij Dance v Diffelen/Basic fit.  De route start op het parkeerterrein bij de Padel banen bij het Basic fit gebouw aan de Middenweg.. De route gaat met uitzondering van ongeveer 1200 meter onverhard pad alleen verharde asfalt en klinkerwegen. De route eindigt bij het TANGO benzine station aan de Vrolijkheid en bevat slechts een stoplicht.


 • Frisseneustocht za 26 maart


 • Verslag Herfsttocht 2021

  Zaterdag 25 september is onder prima weersomstandigheden de Herfsttocht 2021 verreden. Eigenlijk kon je niet van een ‘herfst’tocht spreken; wel gezien het tijdstip op de seizoenenkalender, maar zowel het weer als de natuur hadden nog geen afscheid van de zomer genomen. Ook dit zal bijgedragen hebben aan de positieve reacties na afloop van de tocht.


 • Hattemer Heuvels

  Met de ervaring van Hans en Henk willen we als club hun traditionele rit in ere houden. Dus als training voor de grotere tochten gaan we de Dutch Mountains rondom Hattem weer beklimmen op zaterdag 12 maart.


 • Verslag Jan & Joke tocht, 2 september 2021 - Oostzaan

  Deelnemers:
  Harry T, Gerhard H, Leen B, Fred v D, Johan K, Gerrit-Jan, Gesinus A, Henk H, Paul W, Jan S, Jan M, Joke

  Route en appelgebak: Jan M – toerleiding: Harry – info en verzorging: Joke

   

  Nadat de J & J Tocht van 2019 door het slechte weer niet doorging net als die van 2020 door de Corona, vertrokken wij op 2 september vol goede moed met 3 auto’s en de Swolland-kar naar Oostzaan. Het was een flink eind rijden maar de 2 heren in mijn auto (Gerhard en Henk) zorgden er met hun sappige verhalen en anekdotes voor dat de reistijd aanzienlijk korter leek en er geen tijd was voor de bestuurder om zware oogleden te ontwikkelen.


RSS feed race

feed-image

Onze sponsoren