GPX routes

DIT IS EEN TEST PAGINA, NOG NIET COMPLEET EN ONDERSTEUND!

Op deze pagina zie je een groot aantal GPX-routes, waaronder de ritten uit het toerprogramma. De routes beginnen in principe bij onze vaste SSOP startplaats en ze eindigen bij het bebouwde kombord van Zwolle. Dit is ook de lengte die staat aangegeven. Voor de totale lengte moet je dus je rit van en naar je huis hier bij optellen. Je kan deze ritten bekijken door op de blauwe tekst te klikken. Daarna kan je ze downloaden en op je fietscomputer zetten.

In de naam van de route is aangegeven wat voor soort route het is. Ze staan zowel op deze site als op je fietscomputer op alfabetische volgorde. Daarmee staan de toerroutes bij de andere toerroutes en daarbinnen staan de routes naar de zelfde windrichting bij elkaar. Zo kan je makkelijk een route kiezen. Bijvoorbeeld: T ZO 85 Raalte klinkers 21a  

  • T= Tour. Veel doorgaande wegen, soms een fietspad en een enkele keer een kort gravelpad. Gericht op mooie omgeving, maar ook op doorrijden.
  • In plaats van de T, kan ook een R, G of M staan.
  • R= Race. Vooral doorgaande wegen, niet te veel bochten. Vooral gericht op snelheid en lekker doorrijden.
  • G= Gravel. Veel gravel-paden of -wegen, soms een stuk onverhard, verbonden door stukken over asfalt.
  • M= Mountainbike. Route voor de MTB met veel zandpaden en/of single tracks.
  • De windrichting: N, NO, O, ZO, Z, ZW, W, NW, etc.  Dit geeft de windrichting aan met de bedoeling dat je op de terugweg de wind in de rug hebt.
  • 85 = de lengte van de tocht in kilometers.
  • Raalte= de plaats voor een koffiestop.
  • klinkers= eventueel aangevuld met een nadere kenmerk van de rit
  • 21a= het jaar waarin deze route is gemaakt of aangepast. Eventueel gevolgd door een letter bij aanpassingen binnen het jaar.

Alle routes die op deze site staan zijn in principe voorgereden, toch kan het gebeuren dat er een foutje zit in een GPX bestand. Een weg welke afgesloten is, of een bospad waar je niet (meer) mag fietsen. Kom je zoiets tegen? Meld dit dan aan de toercommissie via webmaster@swolland.nl 

Klik op de gewenste link in onderstaand tabel om de gekozen fietsroutes vanuit Zwolle in de gewenste richting en afstand te bekijken en de bijbehorende GPX bestand(en) te downloaden.

 

AFSTAND:  ≤ 50 KM 

 

AFSTAND:  51 - 75 KM 

 

AFSTAND:  76 - 100 KM 

T-ZO-85-Raalte-klinkers

 

AFSTAND:  101 - 125 KM 

 

T-N-100-Havelte-Frisse-neus

T-N-115-Havelte-Frisse-neus

T-Z-117-Teuge-Koningsrit-19a

 

 

AFSTAND:  > 125 KM  

 

 

DIT IS EEN TEST PAGINA, NOG NIET COMPLEET EN ONDERSTEUND!