Nieuws & verslagen

28 juli - 8 augustus 2017
(Race)

In 2017 organiseert Swolland wederom een meerdaagse internationale fietstocht.

Het is voor de tiende keer dat de internationale fietstocht georganiseerd wordt. Er is daarom een bijzondere fietsroute uitgekozen. In acht etappes fietsen we vanuit Lourdes over de Pyreneeën door de heuvels van Noord-Spanje naar Santiago de Compostela en komen daarbij door de Spaanse regio’s Navarra, La Rioja, Castilië  en León en het boven Portugal gelegen Galicië. De gemiddelde lengte van de etappes is 125 km.

De fietsvakantie met heenreis naar Lourdes en terugreis vanuit Santiago de Compostela is van 28 juli t/m 8 augustus 2017, twaalf dagen. De reissom bedraagt € 1100,-.

De reissom is inclusief: de achtdaagse fietstocht van Lourdes via Saint Jean Pied de Port, Estella, Belorado, Fromista, Leon, Ponferrada, Sarria naar Santiago de Compostela op 30 juli t/m 6 augustus; een degelijke voorbereiding op de reis; de begeleiding onderweg; de reis per touringcar van Zwolle naar Lourdes op 28/29 juli 2017; de reis per touringcar van Santiago de Compostela naar Zwolle op 7 en 8 augustus 2017; het fietstransport;  het bagagevervoer; een bezoek aan Lourdes; een bezoek aan Santiago de Compostela;  alle hotelovernachtingen;  een complete verzorging (ontbijt, lunch, diners) en verzorging tijdens de fietstocht onderweg.

De fietsreis is gegarandeerd. Wil je nog mee, geef je dan zo snel mogelijk op!!

Voor informatie over deze fietsvakantie of opgave kun je contact opnemen met
Gerhard Hassink, e-mail:
ghassink [AT] home [DOT] nl  of tel. 06-44003324.