NTFU tochten

De nieuwe website is een behoorlijke verandering ten opzichte van de vorige. Voor de clubleden kan het dan ook handig zijn om even een wat aanwijzingen te krijgen over de doorgevoerde veranderingen. Ook geven we je enkele tips over hoe je handig gebruik maakt van de nieuwe site.

Snelle toegang tot b.v. de klepsite & social media

De nieuwe website heeft bovenin een horizontale balk met icoontjes. Deze icoontjes kun je gebruiken om snel naar bijvoorbeeld de klepsite te gaan, bestanden te downloaden of om naar Facebook, Twitter of Strava te gaan. Het Swolland logo kun je altijd klikken om weer snel naar de "Home" pagina te gaan.

 

Het laatste nieuws

Op de "home" pagina van de Swolland website vind je ook het laatste nieuws. Dit blok staat iets onder de foto carrousel en de aankondiging van de afdelingen. Dit nieuwsoverzicht laat berichten zien vanuit de hele site en bevat dus berichten uit de rubrieken Race, MTB, de club, etc..

 

Programma per afdeling

Op de Home pagina wordt in de rechter kolom per afdeling een overzicht gegeven van de eerst volgende fietsmomenten. Wel zo makkelijk om snel te zien wat de plannen zijn! Naast dit compacte overzicht is er per afdeling een overzicht van het programma(lijst) en is er, onder het kopje "De club" een totaaloverzicht van het programma(agenda).

 

Informatie per afdeling

Zover mogelijk is er voor gekozen een vaste structuur aan te houden voor de verschillende afdelingen. Hierdoor kun je snel de weg vinden op de website en weet je ongeveer wat je kunt verwachten. De titels van de pagina kunnen iets afwijken per afdeling. De structuur is als volgt:

  • Nieuws & verslagen: hier vind je berichten vanuit de betreffende afdeling. Dit kunnen verslagen zijn maar ook aankondigingen voor het programma.
  • Fietsen bij Swolland: Wat kun je verwachten als je een keer mee gaat fietsen met deze afdeling?
  • Het programma: Een overzicht van de fietsmomenten
  • (optionele) Facebook pagina: Een link naar de facebook pagina van de afdeling
  • Contact: Een pagina om contact op te nemen met de afdeling

 

Club informatie

Wil je meer weten over het lidmaatschap, andere algemene informatie of het totale fietsprogramma? Kijk dan onder het kopje "De club". 

 

Door Swolland georganiseerde NTFU ritten

De door Swolland georganiseerde NTFU ritten hebben een speciale plek gekregen op de website. Doelstelling hiervan is om bezoekers snel en overzichtelijk van informatie te voorzien. Dit kan verduidelijkt worden door b.v. een aankondiging op de Home pagina. Er is een kopje aangemaakt NTFU tochten met daaronder de geplande tochten. Per tocht wordt wat algemene informatie, een beschrijving, routekaart en details van de startlocatie aangegeven.