Nieuws & verslagen

De mountainbikers van Swolland hebben ook dit jaar weer een nieuw programma samengesteld voor de zaterdag ritten. Naast een aantal ritten in Hattem staan ook de MTB iets verder van huis op het programma. Het doel is om ca. 1 maal in de maand wat andere routes te pakken. Wij zijn een flexibele groep, dus zelf een route of tocht voorstellen in onze MTB-afspraken app mag altijd. Mail naar mtb [AT] swolland [DOT] nl om je aan te melden voor de MTB Whatsapp-groep. Kijk voor het geplande programma op onze MTB programma pagina.

Corona regels

Vanwege de Covid 19 zijn wij gebonden aan een aantal regels. Daardoor kunnen geplande ritten of tochten die gepland staan mogelijk niet doorgaan. In dat geval geven wij dit aan in de MTB-afspraken app. 

Trans Veluwe

De Trans Veluwe is een lange MTB rit van ca. 100 kilometer. Deze staat eind maart gepland (exacte datum volgt nog) We kunnen gezamelijk vertrekken vanaf NS Station Zwolle naar Arnhem. Vanuit Arnhem fietsen weer terug naar Zwolle over een grotendeels onverharde route. Van de route wordt een GPX beschikbaar gesteld. let op! Dit is een eigen Swolland route (er bestaan meerdere Trans Veluwe routes).

NTFU Ritten

Naast de eigen ritten staan er ook een aantal NTFU ritten op het programma. Wij proberen deze op te nemen in op onze MTB programma pagina  zodat deze voor allen makkelijk in te laden is in een digitale agenda.

MTB Weekend

Elk jaar organiseren we een aantal MTB weekenden. Helaas kan het Ameland weekend in maart niet doorgaan, wij zoeken nog naar een alternatief later in het jaar.
In September staat een weekend Winterberg op de planning.