Nieuws & verslagen

Santa Ride: Je eigen toertocht in Corona tijd!

Afgelopen november besloten we met een groepje van 8 fietsers om ons in te schrijven voor de Santa Ride, georganiseerd door NL Tour Rides. Je krijgt voor deze tocht een pakketje thuisgestuurd en een aantal gpx routes. De bedoeling is om in de periode van 12 t/m 27 december met je fietsvrienden in de Santa outfit te gaan fietsen en je foto’s te posten op social media (#Santaride).

Omdat na de laatste persconferentie duidelijk werd dat we met maximaal 2 tegelijk mochten fietsen, was het een beetje meer puzzelen, maar we hebben uiteindelijk mooie tochten 2 aan 2 kunnen doen.

Ik heb op zondag 20 december met Jeannette en op afstand Christian de 85 km gpx route over de weg gedaan. Het was een mooie route en we hebben met z’n 2-en 3 zelf verzorgde verzorgingsposten aangedaan. Bij Terwolde koffie en appelgebak, in Heerde Gluhwein (kruiden uit het pakket) met kerstbrood en bij de finish de snaps en een biertje uit het pakket! Het was een mooie route en super weer met een zonnetje erbij. Onderweg kwamen we nog meer Santa-riders tegen, die dezelfde route deden, het leek bijna op een normale fietstocht. We kregen ook erg hele leuke reacties onderweg van iedereen en hebben bij veel mensen een glimlach op hun gezicht bezorgd! :-)

Woensdag 23 december hebben Christian en ik samen 1 rondje MTB route Hellendoorn gedaan, het was nat en modderig, maar heerlijk om te doen. Bij de finish werd ik afgelost door René, die ook nog een rondje met Christian ging doen. Na afloop hebben we samen, op afstand, afgesloten met wat eten en drinken.

Erg gaaf om er samen iets leuks van te maken, in onze Santa outfit lekker fietsen en zelf de slingers ophangen om van het fietsen in deze tijd toch een feestje te maken!

Volgend jaar gaan we zeker weer in dezelfde Santa outfit samen op pad in de tijd voor kerst.

Ellen.

 

Tekst en foto's: Ellen Zwiers