Welkom bij Toerclub Swolland

Welkom op de website van Toerclub Swolland. De vereniging voor racefietsers, mountainbikers en handbikers uit Zwolle en omgeving. Bij Swolland wordt gereden op verschillende niveau's en staat "samen" boven "prestatie".

Op de website vind je meer informatie over de diverse afdelingen, de door Swolland georganiseerde tochten en natuurlijk algemene club informatie.

Racefietsers

De racefietsers rijden op verschillende dagen en met verschillende snelheden. De ritten variëren in lengte en gaan veelal door de prachtige omgeving van Zwolle.

MTB'ers

De MTB groep is een groeiende groep fietsers van diverse niveau's. De MTB'ers rijden vaak op woensdag & zaterdag en rijden regelmatig NTFU tochten.

Swolladies

Ladies only; dat zijn de Swolladies. De dames rijden op dinsdag en doen mee aan de clubritten op zaterdag. Ook fietsen ze mee met de racefietsers en MTB'ers

Swolland nieuws

Zaterdag 13 mei 2017 met de blauwvingertocht gaat er ook een groep handbikers naar de Holterberg.

We vertrekken om kwart voor 8 vanaf de vogellanden, er gaan ook begeleiders van de vogellanden mee omdat twee van de deelnemers
binnenkort meedoen aan de handbikebattle 2017 in Kaunenthal (OostenrIjk). Een klim op de Kaunertaler Gletscherstrasse. Deze klim is ruim 20 km en er zitten steile hellingen in, variërend van 10% tot een enkele uitschieter van wel 14%.

Het is een battle met meerdere revalidatiecentra van Nederland (en enkele buitenlanden).

De handbikers zijn hier hard voor aan het trainen dus deze tocht komt precies op het goede moment voor de handbikers!!

Voor de mensen die ze willen volgen, bij deze de website: handbikebattle.nl

Onze sponsoren