Welkom bij Toerclub Swolland

Welkom op de website van Toerclub Swolland. De vereniging voor racefietsers, mountainbikers en handbikers uit Zwolle en omgeving. Bij Swolland wordt gereden op verschillende niveau's en staat "samen" boven "prestatie".

Op de website vind je meer informatie over de diverse afdelingen, de door Swolland georganiseerde tochten en natuurlijk algemene club informatie.

Racefietsers

De racefietsers rijden op verschillende dagen en met verschillende snelheden. De ritten variëren in lengte en gaan veelal door de prachtige omgeving van Zwolle.

MTB'ers

De MTB groep is een groeiende groep fietsers van diverse niveau's. De MTB'ers rijden vaak op woensdag & zaterdag en rijden regelmatig NTFU tochten.

Swolladies

Ladies only; dat zijn de Swolladies. De dames rijden op dinsdag en doen mee aan de clubritten op zaterdag. Ook fietsen ze mee met de racefietsers en MTB'ers

Swolland nieuws

Swolland heeft sinds 2016 een Handbikegroep. Er is gestart met een groep van 10 personen.
In de wintermaanden wordt er in de zaal bij Fitland (bij het PEC stadion) op donderdag van 19:00 – 20:30 uur getraind.
Onder leiding van een trainster Ageeth Stange wordt aandacht besteed aan verbetering van kracht en lenigheid.

Vanaf eind maart begint de zomertraining op donderdag vanaf 19:00, men verzamelt bij “De Vogellanden” en van daaruit wordt er gefietst, tijdens deze training volgt men een vast parcours omdat het niveau iets uit elkaar ligt, zo kan men als groep samen trainen.
Soms komt er in het weekend een spontane actie van een van de deelnemers om een tochtje te gaan fietsen,

Het doel van deze trainingsgroep is vooral plezier maken en samen sporten, verder is het een mooie bijkomstigheid dat men er fitter van wordt.
Momenteel richten sommige leden zich op de “Handbike Battle” deze wordt gereden op donderdag 16 juni 2016 op de Kaunerthaler Gletsjer in Tirol.

Verder gaat de groep zoveel mogelijk tochten rijden.
Mocht u een kijkje willen nemen bij één van de trainingen, kom gerust een keer langs of doe een keer met mee!

Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op met Ageeth Stange 06-36151372

 

 

Onze sponsoren