Mergelheuvelland 2-daagse (race)

Kalender
Race Clubritten
Datum
14:00 15-9-2017 - 18:00 17-9-2017
Vervoer naar start
Met de auto
Douche- en kleedgelegenheid aanwezig
Ja, omkleden en douchen
Verzorgingsposten
Ja, 1 of meerdere (afhankelijk van de route)

Beschrijving

Aan deze 2-daagse in Zuid-Limburg en België wordt elk jaar ook als Swolland-clubactiviteit deelgenomen. Als vanouds zal de race-groep zijn intrek nemen bij Hotel Piethaan in Lemiers. Daarnaast zal de MTB-groep waarschijnlijk weer een onderkomen vinden op Buitenplaats De Mechelerhof.

Voorinschrijven, vanaf 1 april, is noodzakelijk via www.mh2d.nl

Groep hotel Piethaan (Race):

We verzamelen in de loop van vrijdagmiddag/avond 15 september bij Piethaan. Op zaterdag rijden we na het ontbijt naar de start (ca. 18km) om vandaar te starten voor een afstand naar keuze. Zondagochtend vertrekken we na het ontbijt voor een korte tocht van 70-80 km waarbij we aanhaken op de route in de buurt van het hotel. ’s Middag vertrekken we weer naar Zwolle waar we rond 18.00 uur zullen aankomen.

De kosten voor deze groepsactiviteit: € 70,- p.p. (toeslag 1-persoonskamer € 20,-). Dit is o.b.v. 2 x logies met ontbijt en een diner op zaterdagavond. Hierbij komen dan nog de kosten voor vervoer: ca. € 30,- p.p. (gezamenlijk vervoer Zwolle-Lemiers v.v. wordt geregeld).

Aanmelding bij Hennie Haverink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.