Handbike training (winters)

Kalender
Handbikers
Datum
4-10-2018 19:30 - 21:00
Locatie

Beschrijving

Toerclub Swolland heeft sinds 2016 een Handbikegroep. Er is toen gestart met een groep van ca. 10 personen.

In de wintermaanden wordt er getraind in de zaal bij Fitland (bij het PEC-stadion) op donderdag van 19.30 - 21.00 uur. Hier wordt aandacht besteed aan het verkrijgen van meer kracht en lenigheid.

Vanaf eind februari/begin maart begint de zomertraining op donderdag vanaf 19.30 uur; men verzamelt bij “De Vogellanden” en van daaruit wordt er gebiked. Tijdens deze training volgt men een vast parcours omdat het niveau iets uit elkaar ligt; zo kan men als groep samen trainen.

Soms komt er in het weekend een spontane actie van een van de deelnemers om een tochtje te gaan fietsen. Het doel van deze trainingsgroep is vooral plezier maken en samen sporten; verder is het van essentieel belang dat men er fitter van wordt, zodat men voldoende kracht en uithoudingsvermogen heeft om de diverse tochten te kunnen fietsen, die gedurende het voorjaars seizoen in de (wijde) omtrek worden georganiseerd.

Momenteel richt meerdere leden van de groep zich op de “Handbike Battle”; deze wordt gereden tussen 10 en 15 juni 2018 op de Kaunertaler Gletscher in Tirol.

Mocht u een kijkje willen nemen bij één van de trainingen....Handbike-groep Swolland is op zoek naar meer nieuwe, enthousiaste leden, dus kom gerust een keer langs en doe een keer met ze mee.

Informatie: Willem Scheffer, André Paarhuis en Leon Biesterbos

Locatie informatie

Fitland (stadion) Zwolle

Land
Nederland
Provincie
Overijssel
Plaats
8025 CP Zwolle
Straat
Stadionplein 16

Onze sponsoren