Buitenlandweekend Weserbergland (2018)

Kalender
Race Clubritten
Datum
14:00 25-5-2018 - 18:00 27-5-2018
Vervoer naar start
Met de auto
Douche- en kleedgelegenheid aanwezig
Ja, omkleden en douchen
Verzorgingsposten
Niet van toepassing

Beschrijving

In mei 2018 gaan de Swollanders hun vleugels weer uitslaan buiten de NL-grens. Dit jaar is net als vorig jaar de keuze gevallen op het Weserbergland in Duitsland, gelegen langs de Weser met volop mooie wegen en weggetjes om een weekend door te brengen. Het gebied is minder hoog dan de Harz, maar biedt volop uitdagingen voor alle fietsers.

        

Dit jaar verblijven we in hotel Westfählischerhof in Lüdge, waar we op het concept van “All-in” het weekend zullen verblijven. Voor alles zal worden gezorgd, de eigen drankjes vallen buiten het “All-in”.

We verblijven in:
Hotel - Restaurant “Westfälischer Hof“
Bahnhofstr. 25 · 32676 Lügde
Tel. 0049 52 81-9 89 60
www.westfaelischerhof-luegde.de

Dan nu even wat details over de inhoud van het weekend zelf.

Aankomst op vrijdag ca 13.00 uur; voor de liefebbers een kort ritje om de benen te testen. ‘s Avonds diner in het hotel, met aansluitend de gelegenheid tot een drankje.

Zaterdagmorgen ontbijt en vertrek 09.00 uur voor de ritten, ook in groepen. Lengte van de vier ritten ca. 90 tot 140 km (van redelijk vlak tot klimwerk). Alle ritten zijn als track voor de GPS te krijgen. Concept is: we blijven als groep bij elkaar. ‘s Avonds diner en voor wie nog puf heeft de mogelijkheid tot wandeling, of drankje. In het nabij gelegen Bad Pyrmont, Luft kuhrort, bevinden zich tal van bezienswaardigheden; vanuit het hotel kun je heel eenvoudig hier naartoe wandelen op vrijdag- of zaterdagavond. Er gaat zelfs een S-bahn.

Zondagmorgen Ontbijt en vertrek 09.00 uur voor een korte rit naar Hameln. Deze plaats is natuurlijk bekend vanwege zijn ”Rattenvanger”.

Daar drinken we in het oude centrum koffie en dan weer terug naar het hotel voor een lichte lunch.

Er is gelegenheid om te douchen in het hotel. Daarna de terugreis naar Zwolle.

Er is ruimte voor max. 25 deelnemers, op basis van 2 personen per kamer, hiervoor zijn de kamers reeds gereserveerd.

Uiteraard wil je na het lezen van al deze mooie uitdagingen graag mee, dat kan door je op te geven bij Ruud Woudstra, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per tel. 06-31684712.

De kosten voor dit weekend zijn ca. € 150,-. Hiervoor krijg je al het bovengenoemde. Inschrijving is definitief na betaling van € 150,- inschrijfgeld. Dit moet vóór 1 maart 2018 op de rekening van Swolland binnen zijn. Rek.nr. Swolland is NL87 RABO 0387 3898 14 o.v.v. Weserbergland-2018.

Uiteraard zal er weer een eindafrekening en verrekening komen van alle kosten inclusief de vervoerskosten. Het vervoer zal in overleg worden geregeld en voor degenen die rijden zal er een km-vergoeding worden betaald; de auto indeling wordt ook weer centraal geregeld.

Voor verder informatie kun je contact opnemen met Hans Kleijn of Ruud Woudstra.