Sponsoring

 

Sponsoren en adverteerders  

Toerclub Swolland wordt gesteund door een aantal trouwe sponsoren en adverteerders. In plaats van sponsoren spreken wij liever over “partners”. Het gaat ons niet alleen om financieel voordeel, maar zeker zoveel om wat wij als partners voor elkaar kunnen betekenen. Bijvoorbeeld draagt Swolland graag bij aan de (sportieve) sfeer binnen uw bedrijf of van uw klantenkring door bijvoorbeeld het verzorgen van een clinic of sportieve fietstocht.

Wilt u alleen een advertentie of uw banner op de website en onze nieuwsbrief, dan kan dat natuurlijk ook.

Door deze steun kan Toerclub Swolland net wat extra bijdragen in de kosten van de (fiets)activiteiten die voor en door onze leden worden georganiseerd: een versnapering tijdens enkele van de clubritten, een bijdrage aan de meerdaagse tochten of aan een evenement van de vereniging.

Wilt u nadere informatie of wilt u zich melden als partner/adverteerder, mail dan naar sponsoring [AT] swolland [DOT] nl . Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Wij zijn bijzonder blij met de volgende partners en adverteerders:

Specialist op het gebied van fietsen: Dickhof Rijwielen

Dickhof Rijwielen is een servicegerichte fietsspeciaalzaak met vier vestigingen op de Noord-Veluwe. In 1982 richtte Jan Dickhof een kleinschalige fietswinkel met werkplaats op in Oosterwolde (Gelderland). Hij was toen fanatiek wedstrijdfietser. Iemand die wist hoe de vellen erbij kunnen hangen na een barre rit. Die kennis heeft hij overgebracht op de huidige generatie medewerkers. Lees meer

Uw Fietsenwinkel in Zwolle: Ton Kamp

Ton Kamp de fietsspecialist is dealer van oa. Batavus, Sparta, Vogue, Troy, Ghost, Union, Conway en Victoria. Naast de winkel is er een vakkundige werkplaats, waar er voor wordt gezorgd dat uw fiets met zorg en vakmanschap wordt behandeld. Lees meer

 

De grootste autowasstraat van Zwolle: Effe Wassen

De nieuwste technieken en de beste producten resulteren samen met een goede service in een blinkend schone auto. Met een overdekt stofzuigerplein van 600m2.

Lees meer