Nieuws

Het seizoen 2021 zit er weer op en we kunnen ons gaan richten op het  nieuwe seizoen 2022. We gebruiken de kleding nu een aantal jaren en we kunnen wel zeggen tot grote tevredenheid van de gebruikers. Maar zoals met veel gebruiksartikelen is de kleding ook aan slijtage onderhevig. Bv. Fietsbroeken en shirts moet je bij regelmatig gebruik toch wel na drie jaar eens gaan vervangen om optimaal gebruik te maken van de zeem en pasvorm. Denk hier dus aan voor het volgende wegseizoen. 

Maar zoals gezegd koudere periode staat voor de deur, velen van ons rijden ook in deze periode door en dan moet je de kleding hierop aanpassen. De kledingcommissie verzoekt jullie dan ook als je nog kleding voor het winterseizoen wilt aanschaffen, dit zo snel mogelijk door te geven. Dan plaatsen we nog een bestelling en kunnen we er dit seizoen nog gebruik van maken.
De volgende kleding is verkrijgbaar voor de frissere periode:


- Kortebroek met bovenstuk (M/V).      € 55,=
- Kortebroek zonder bovenstuk (V).      € 50,=
- Lange fietsbroek zonder zeem (uni).  € 52,50
- Shirt met lange mouw M/V                € 55,=
- Windvest M/V ( bodywarmer)            € 45,=
- Windjack M/V                                  € 67,50,=
- Tube (nekwarmer)                           € 7,50

Dus wil je de komende periode ook goed gekleed op de fiets zitten bestel je kleding dan op tijd. Voor vragen over de kleding kun je contact opnemen met Arnold van Bekkum of Ruud Woudstra. Bestellingen kun je per email doen aan kledingcommissie [AT] swolland [DOT] nl, liefst met behulp van dit 

Namens de kledingcommissie.

Arnold & Ruud.