Nieuws

Toerclub Swolland is gevestigd in Zwolle. De vereniging stelt zich tot doel om de liefde en passie voor het sportief fietsen te delen. We organiseren fietstochten op verschillende niveaus. Bij Toerclub Swolland is iedereen welkom. Of je nu beginnend fietser bent of ervaren kilometervreter, man of vrouw. Niet alleen op de weg, maar ook in het (MTB) veld.

Ben je geen lid, maar vind je het leuk om eens kennis te maken met de mensen van Toerclub Swolland en om eens mee te rijden?  Wij nodigen je van harte uit om mee te rijden.   Met de steun van de NTFU, onze landelijke toerfietsorganistaie, kunnen we je gedurende een periode van vier weken een introducee-lid status geven waarmee je onder de auspiciëen van de NTFU verzekerd bent.

Geef je op om een keer mee te rijden door een e-mail te sturen naar info [AT] swolland [DOT] nl! Geef naast je belangstelling voor het type fietsen (op de weg, MTB samen met Swolladies of met een handbike) ook je telefoon nummer op zodat we je ook gericht telefonisch meer informatie kunnen geven, indien je dit wilt.  Je kan ook je direct ook opgeven via een webformulier. Na je aanmelding zal de ledenadministratie je met de juiste persoon in contact proberen te brengen, zodat zodra verzekering geregeld is je mee kan fietsen.

Wie weet mogen wij je dit jaar verwelkomen als nieuw lid. Kijk hier ook voor de voordelen van een Swolland lidmaatschap.

 

Opgeven om mee te rijden via mail 

opgeven via webformulier

 
Onze sponsoren