Nieuws

Om de berichten op de Klep Site forum te kunnen lezen hoef je niets te doen. Wil je echter ook zelf vragen kunnen stellen en beantwoorden dan moet je geregistreerd en ingelogd zijn

Je moet dus aangemeld zijn met een gebruikersnaam en wachtwoord om een nieuw bericht te plaatsen of te reageren op een bestaand bericht. Daarnaast kan je als je ingelogd zijn ook meer subfora's bekijken  en deelnemen aan de discussie  die specifiek bedoeld zijn v oor clubleden.

Dit is een nieuwe regel omdat er helaas een groep mensen zijn die reclame of erger willen plaatsen op ons forum. Ondanks de nodige beschermingsmaatregelen weten zij, vaak op illegale wijze een bericht te plaatsen die aanstoot kunnen geven of die geheel niet bedoeld zijn op ons clubforum. Ook voor deze reden is op dit moment ook de registratie mogelijkheid uitgeschakeld. Je kan je nu alleen registreren door een mail te sturen naar webmaster [at] swolland.nl (vervang [at] door het apestaartje! zonder de spaties voor en achter), met je volledige naam, je email adres, je gebruikersnaam en of je lid van Swolland bent of niet. Je hoeft niet lid te zijn van Swolland, maar liefst natuurlijk wel! Ik zal je zo snel mogelijk een mail sturen met verdere informatie en je (tijdelijk) wachtwoord, waarmee je kan inloggen en waarmee je ook zelf een nieuw wachtwoord kan instellen.

We wensen je veel plezier en nut van de Klep site!