Nieuws

Hierbij wil ik u vragen of er mensen binnen uw vereniging zijn die een uitdagende klassieker willen fietsen in de Ardennen voor het goede doel, Stichting Nikai 4 Life. Sterk tegen rhabdoïde kinderkanker. Wij zijn namelijk het goede doel van de LBL Ardennen Classic  die op zaterdag 10 augustus wordt gehouden.
 
Achtergrond
Begin 2017 werd bij onze zoon en broertje Nikai een rhabdoïde tumor geconstateerd rondom de nier met uitzaaiingen naar de lever. Dat juist hij dat kreeg zorgde voor veel ongeloof. Dit omdat er vrijwel geen enkele jongen van zijn leeftijd zo fit en sportief was.  Zo turnde hij op landelijk nivo regelmatig NK finales en was hij tegelijkertijd meervoudig Nederlands Kampioen Kanoën op alle afstanden. 
Met een erg slechte prognose zijn wij de strijd aangegaan. Na diverse chemokuren, operaties, clinical trial en immunotherapie is Nikai op 4 december 2017 overleden.   Hij mocht slechts 12 jaar worden. 
Steun Stichting Nikai 4 Life! 
Nikai zat vol energie, gedrevenheid, sportiviteit en wilskracht. Daarom hebben wij de Stichting Nikai 4 Life opgericht om ons in te zetten om Nikai`s zoektocht naar “Ik hoop dat dit medicijn wel werkt” voort te zetten. Wij willen ons daarom inzetten voor een betere genezing van kinderkanker. Met Stichting Nikai 4 Life willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in het algemeen en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een hele slechte prognose.  Stichting Nikai 4 Life wil zich sterk maken om een bijdrage te leveren om dit perspectief te verbeteren. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn en horen niet zo jong aan kanker te sterven! Helpt u ons mee?
Meer info over stichting op www.nikai4life.nl dan wel in onze introvideo.
 
 
Luik Bastenaken Luik Ardennen classic
Komende zomer (10 aug) zijn we het goede doel van de Luik Bastenaken Luik Ardennen classic. Wielerliefhebbers kunnen zich dan ook laten sponsoren voor onze Stichting Nikai 4 Life.
Men kan kiezen uit verschillende afstanden 75, 125, 170 en 233 km. Dus voor elk wat wils. Bovendien hebben we nog enkele gratis startbewijzen.
 
Zou u dit bij de leden onder de aandacht willen brengen ?
 
 
Uiteraard ben ik bereid om jullie van meer informatie te voorzien. 
Geef maar aan op welke manier dat geschikt is.
 
In ieder geval bedankt voor uw aandacht en ik hoop binnenkort van u te horen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Arjan Kroes
 
Logo 2.jpg
 
   info [AT] nikai4life [DOT] nl