Nieuws

In het land van schnitzel, bier, slagermuziek en Rammstein staat de Winterberg. Deze berg is befaamd om zijn bikepark, vaste MTB routes en slingerende stroken asfalt met fantastische vergezichten.

In september willen wij vanuit de MTB afdeling naar de Winterberg. Dit zal nu plaats vinden in het weekend van 13-15 september. Wij willen jou als handbiker of wielrenner ook de mogelijkheid geven om aan te sluiten. Naast het fietsen op MTB, racefiets of handbike, gaat het natuurlijk om de gezelligheid, het samenzijn als club. Het hotel dat we op het oog hebben is voorzien van een sauna en andere ontspanningsmogelijkheden waar we vrij gebruik van kunnen maken.

De prijs van de overnachting is €103,- pp per weekend. Hiervoor heb je een halfpension boeking van vrijdag tot en met zondag op een tweepersoons kamer. Tweepersoons, je ligt dus met zijn tweeën op één kamer. Hier overheen komt de rit er naar toe voor eigen rekening. Als clubgenoten rijden we samen en delen we deze kosten.

Wil je een eigen kamer, dan komt er een toeslag overheen van €35 voor één persoon op een tweepersoons kamer. Of je neemt gewoon je vriend, man, vrouw, vriendin, mee en hebt samen één kamer. Dan leren wij die ook eens kennen en wellicht kunnen wij hem of haar aansteken met het fiets virus. En thuis weten ze gelijk met wie je al die tijd op trekt! Het is daar ook een fantastische wandelomgeving voor wie niet wil fietsen. Uiterlijk eind volgende week wil ik met het hotel de reservering rondmaken. Geef je voor die tijd op!

Wil je mee? Heb je belangstelling? We hebben een speciale appgroep waarin we dit weekend bespreken. Wil je bij in de appgroep? Klik dan op de link. https://chat.whatsapp.com/GC4ytsCYbs4IJK9GMuJFqZ (link werkt het beste op je mbiel of met de webversie van Whatsapp!). Opgeven kan ook via : https://forms.gle/iEGhi11afSFkf3ZK8   Graag zo snel mogelijk in verband  met het reserveren en betalen van de hotel kamers

Namens de organisatie, Rene Kapers

 

Noot: Gewijzigd op 2/7/19 ivm vaststelling precieze datum.