Nieuws

In de aanloop naar het nieuwe fietsseizoen organiseert Fietstoerclub Heikera traditiegetrouw de Presentatieavond. Deze vindt plaats op donderdag 7 maart bij BijNe9en in Heino.

Het belooft een boeiende avond te worden, want het bestuur heeft dit keer als gastsprekers Tom Veelers (ex-profrenner) en Anko Boelens (teamarts Sunweb) weten te strikken! De avond wordt op vakkundige wijze aan elkaar gepraat door Simone Chapel, onder meer bekend als sportjournalist van RTV Oost.

Als instructeur van BikeChallenge zal Tom Veelers dit voorjaar (samen met o.a. Maarten Nijland) voor Heikera clinics verzorgen. 
De ex- profrenner uit het Twentse Ootmarsum zal tijdens de presentatieavond een inkijkje geven in de boeiende wereld van de profs en uitgebreid vertellen over zijn carrière en ervaringen in de tour. Daarbij komen ongetwijfeld veel boeiende verhalen en leuke anekdotes naar boven! 
Wat is zijn levensverhaal? Hoe gaat het er eigenlijk aan toe bij een profclub en hoe zwaar is dit? Deze en vele andere vragen zullen de revue passeren.

Ook Anko Boelens, de tweede spreker van deze avond, heeft een interessant verhaal. De Groninger zal vertellen over zijn leven en werk als teamarts van Sunweb. Hoe komen trainingsschema’s tot stand, welke blessures komt hij veelvuldig bij de renners tegen? Wellicht heeft hij nog wat nuttige tips & tricks voor ons amateurwielrenners!

Mis deze gezellige, inspirerende avond niet! Ook niet-leden zijn van harte welkom!

De avond wordt donderdag 7 maart gehouden in de Ridderzaal van BijNe9en, Canadastraat 9 te Heino.
Aanvang: 20.00 uur, inloop met koffie/thee vanaf 19.45 uur

Entree: leden Heikera gratis 
Niet-leden: 7 euro, inclusief consumptie

www.heikera.nl