Nieuws

Dankzij de trekkers Gerard Niens en Jeannette Meijer is er ook in 2017 een Start2Bike Race vanuit Swolland.  Xycletracx ondersteunt daarbij als startlocatie en eventueel voor verhuur van de fietsen. Gerard en Jeannette hebben ervaring met Start2Bike en zijn opgeleid als wegkapitein.

Er worden alleen trainingen voor de racefiets gegeven en deze zijn gepland op 18 en 24 mei en 1 en 8 juni. Elke training duurt ongeveer 3 uur en start steeds om 19.00 uur bij Xycletracx, Diezerplein 24 in Zwolle.

Dus zijn er vrienden of kennissen die interesse hebben in toerfietsen en aan zo’n training deel willen nemen, dan kunnen zij meer informatie vinden en zich eventueel aanmelden via www.start2bike.nl
De trainingen vinden doorgang vanaf  5 ingeschreven deelnemers.

Aanmelden kan ook hier: http://www.start2bike.nl/Trainingen/StartlocatieDetails.aspx?id=349062

De deelnemers kunnen dan 4 weken lang gratis en vrijblijvend meefietsen bij Swolland en zo ook een indruk krijgen van onze vereniging.  Als leden van Swolland voor de gezelligheid een keer mee willen rijden zijn zij van harte welkom.

Als toetje en bekroning van de deelname aan deze clinic is er de mogelijkheid tot gratis deelname aan de Salverda Peperbustocht welke verreden wordt op zaterdag 17 juni 2017. Een prachtige tocht over de Sallandse heuvels met als afstanden 80, 115 en 150 kilometer.

 

 

Start2Bike is er voor alle startende wielersporters die op een recreatieve manier willen fietsen, van jong tot oud, op de racefiets of mountainbike. Start2Bike is onderdeel van wielersportbond NTFU.

Meer informatie over Start2Bike is te vionden op de NTFU site: http://www.start2bike.nl/Home/overstart2bike