Nieuws

Toerclub Swolland is een vrijwilligersorganisatie. Deze vrijwilligers zijn de kurk waarop de vereniging drijft.
Zij zijn op vele fronten actief, in het bestuur, de ledenadministratie, diverse commissies en tijdens toer- en clubtochten.
Alle vrijwilligers hebben met elkaar gemeen dat zij zich met enthousiasme inzetten voor de realisering van de doelstellingen van Toerclub Swolland.

Swolland is continue op zoek naar vrijwilligers en kan uw hulp goed gebruiken. U vindt hieronder een overzicht van de huidige vacatures.

  • Diverse vacatures in de commissies

Met uitzondering van de Kledingcommissie kan elke commissie nog uitbreiding gebruiken. Taakomschrijving en globale plannen van de diverse commissie, zie vergaderstukken ALV 2021.

 

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden een leuke vrijwilligersfunctie in een ambitieuze organisatie. De werkzaamheden worden op vrijwillige basis verricht. Eventuele onkosten die worden gemaakt kunnen in overleg gedeclareerd worden bij de vereniging.

 

Meer informatie

Voor meer informatie en inlichtingen over de functie kun je terecht bij het bestuur via bestuur [AT] swolland [DOT] nl of rechtstreeks bij de voorzitter Ben Mooiman (voorzitter [AT] swolland [DOT] nl).