Nieuws

Fietssport is de nieuwe website van de NTFU waar sportieve fietsers de mooiste routes en beste toertochten vinden. Door een account aan te maken op Fietssport kun je inzoomen op routes, je snel en makkelijk inschrijven voor tochten én routes en toertochten opslaan als favoriet. Fietssport is bovendien ontwikkeld voor een optimaal gebruik op tablet en smartphone.Meest complete overzicht van toertochten in Nederland
Alle toertochten die je op Fietssport vindt, worden georganiseerd door verenigingen en organisaties die zijn aangesloten bij wielersportbond NTFU. Met een berg aan ervaring en een passie voor de sport werken de vrijwilligers van deze verenigingen zich in het zweet, zodat iedere toertocht er een is om jaarlijks te herhalen. Je zou willen dat we veel meer weekenden in een jaar hebben! 

Nieuw: routes voor sportieve fietsers
Wie kan het beste vertellen waar de mooiste routes voor wielrenners en mountainbikers liggen? Zij zelf natuurlijk! Het nieuwe routeplatform van Fietssport bestaat voor 100% uit routes die zijn aangeleverd door fietsers die minstens 10.000 kilometer hebben weggetrapt. Niet de standaard fietsroutes, maar autoluwe wegen, rustige dijkjes, smalle singletracks en klimmetjes om je kuiten te laten voelen dat je sport!. De routes op Fietssport zijn aangeleverd door lokale fietsverenigingen die zijn aangesloten bij de NTFU. 

NTFU Kalender nu ook op Fietssport.nl
De NTFU Kalender met ruim 2.500 toertochten is nu ook te raadplegen op Fietssport.nl. De inhoud van de kalender is hetzelfde, de weergave hebben we verbeterd. Op een kaart worden de beschikbare routes getoond zodat jij je van tevoren kunt oriënteren op de tocht die je gaat rijden. Ook kun je snel terugzien welke tochten jij aan favorieten hebt toegevoegd of voor welke tochten jij je hebt ingeschreven. Fietssport.nl is ontwikkeld voor een optimaal gebruik op tablet en smartphone. Je hebt de kalender van de NTFU nu altijd op zak!

Om een account aan te maken ga je naar Fietssport.nl. Maak een Basic account aan en koppel daarna op de pagina ‘mijn gegevens’ je NTFU-lidnummer aan Fietssport. Je vindt dit nummer o.a. op je NTFU-ledenpas en op de adresdrager van Fietssport Magazine. Met dit NTFU nummer maak je dit account aan als een Fietssport PLUS account, waardoor je als NTFU-lid gratis kan gebruik maken van het account en van de download mogelijkheden.

Zodra jij je Fietssport PLUS-account hebt geactiveerd vind je op jouw profielpagina je Scan & Go barcode terug. Hiermee kun je bij toertochten gebruik maken van Scan & Go.