Nieuws

 • klepsite veranderingen

  Om de berichten op de Klep Site forum te kunnen lezen hoef je niets te doen. Wil je echter ook zelf vragen kunnen stellen en beantwoorden dan moet je geregistreerd en ingelogd zijn

  Je moet dus aangemeld zijn met een gebruikersnaam en wachtwoord om een nieuw bericht te plaatsen of te reageren op een bestaand bericht. Daarnaast kan je als je ingelogd zijn ook meer subfora's bekijken  en deelnemen aan de discussie  die specifiek bedoeld zijn v oor clubleden.

  Dit is een nieuwe regel omdat er helaas een groep mensen zijn die reclame of erger willen plaatsen op ons forum. Ondanks de nodige beschermingsmaatregelen weten zij, vaak op illegale wijze een bericht te plaatsen die aanstoot kunnen geven of die geheel niet bedoeld zijn op ons clubforum. Ook voor deze reden is op dit moment ook de registratie mogelijkheid uitgeschakeld. Je kan je nu alleen registreren door een mail te sturen naar webmaster [at] swolland.nl (vervang [at] door het apestaartje! zonder de spaties voor en achter), met je volledige naam, je email adres, je gebruikersnaam en of je lid van Swolland bent of niet. Je hoeft niet lid te zijn van Swolland, maar liefst natuurlijk wel! Ik zal je zo snel mogelijk een mail sturen met verdere informatie en je (tijdelijk) wachtwoord, waarmee je kan inloggen en waarmee je ook zelf een nieuw wachtwoord kan instellen.

  We wensen je veel plezier en nut van de Klep site!


 • Komende vacatures bestuur Swolland

  Het zal jullie wellicht verbazen om nu al iets te lezen over vacatures die gaan ontstaan in het bestuur van Toerclub Swolland. Hartje zomer en dan al nadenken over de situatie die over een half jaar gaat ontstaan? Toch heeft het bestuur besloten dit signaal vast af te geven, zodat iedereen binnen de vereniging hierover zijn gedachten kan laten gaan.

  Concreet gaat het om:

  1. De functie van voorzitter.

  Frens stelt zich niet opnieuw herkiesbaar na twee termijnen in het bestuur.

  1. Twee vacatures “algemeen bestuurslid”.

  Welmoed gaat verhuizen en stelt zich niet herkiesbaar na haar eerste termijn.

  Afgelopen jaar is er een vacature blijven bestaan. Wij hebben gemerkt dat daardoor het bestuur (te) smal is geworden, niet voor de hoeveelheid werk maar wel voor de diversiteit van de input en de contacten.

   

  Kortom: Een uitgelezen kans om creatief mee te denken en mee te besturen in een (financieel) gezonde vereniging, met een boeiend netwerk. Frisse ideeën worden gewaardeerd.

  Heb je (misschien) belangstelling of wil je een keer een bestuursvergadering bijwonen? De zittende bestuursleden zijn graag bereid je nadere informatie te verstrekken.

  Voor vragen en reacties: bestuur [AT] swolland [DOT] nl

   

  Namens het bestuur,

  Frens Luning, voorzitter.

  Tel. 06-46382870


 • Fietsen en eikenprocessierupsen: 6x tips

  In de zomermaanden komt het leger van de eikenprocessierups tevoorschijn en kan voor behoorlijke huid- en oogirritatie zorgen. Hoe kun je je ertegen beschermen en wat kun je doen als je er al last van hebt?

  Kijk hier op Fietssport  of lees verder.


 • Deelname aan de LBL Ardennen Classic (sponsorverzoek)

  Hierbij wil ik u vragen of er mensen binnen uw vereniging zijn die een uitdagende klassieker willen fietsen in de Ardennen voor het goede doel, Stichting Nikai 4 Life. Sterk tegen rhabdoïde kinderkanker. Wij zijn namelijk het goede doel van de LBL Ardennen Classic  die op zaterdag 10 augustus wordt gehouden.

 • concept notulen ALV

  De concept notulen van de afgelopen algemene ledenvergadering (ALV) van 4 februari zijn hier te vinden en te downloaden.

   


RSS feed club

feed-image

Onze sponsoren