Nieuws

 • Swolland zomeractie: Craft fietshandschoenen met light padding.

  De kledingcommissie heeft in overleg met het bestuur i.v.m. het niet doorgaan van de openingsrit gekozen voor een leuke actie voor komende zomer. Onze kledingleverancier heeft fietshandschoenen gemaakt in de Swolland kleurstelling. Swolland bestuur sponsort deze actie met een financiële bijdrage.


 • ALV 2021 - ONLINE

  ALGEMENE LEDENVERGADERING

  2021

   

  DINSDAG 2 MAART A.S.
  AANVANG 20:00 UUR

   


 • Navigatie op je mobiel

  In het fietssport magazine stond afgelopen jaar een vergelijk tussen een aantal navigatie app’s die geschikt zijn voor het MTB-en.

  Naar aanleiding hiervan heb ik gekozen voor de gratis versie van OsmAnd.

  De app is makkelijk vanuit Play Store te installeren  en voor iemand die geen echte navigatie gebruikt (zoals bv. een Garmin navigatie GPS) of voor wie als back-up toch graag een detaileerde kaart van de omgeving op zak wil hebben is dit een zeer praktische oplossing.


 • Voorlopige planning Swolland tochten 2021-2022

  Geen toekomst zonder plannen

  Geen plannen zonder toekomst

   

  In coronatijd heb je het idee dat je een beetje alleen op de wereld staat. Je bent lid van een club maar daar kun je weinig mee omdat er nogal wat beperkingen zijn in de omgang.
  Nu kun je twee dingen doen: Lekker zitten kniezen in een hoekje of toch maar gewoon positief naar de toekomst kijken en zien of er nog mogelijkheden zijn.


 • Status Corona en Swolland (14 oktober 2020) Sluitingsrit za 17 oktober afgelast

  Het bestuur van Toerclub Swolland adviseert de leden voor het buiten fietsen de NTFU richtlijnen te volgen, wat betekent dat wielrenners en mountainbikers met maximaal 4 personen in een groep mogen fietsen.  Op deze veilige manier is het mogelijk om 1,5 meter afstand tot elkaar én anderen te houden.  Ga je fietsen? Gebruik dan je gezonde verstand en vermijd drukke plekken.  

  Groepsritten ( dus trainingen, SSOP en de recreatieve ritten) blijven toegestaan met maximaal 4 personen en 1,5 meter afstand tot elkaar volgens de NTFU richtlijnenZijn er meer dan vier personen aanwezig voor een rit, dan moet er opgesplitst worden in meerdere groepen met een afstand van 50 meter, zoals de NTFU aangeeft.

  Meer informatie over het recente NTFU advies kan hier gevonden worden. Raadpleeg ook de diverse Whatsapp groepen voor de verschillende Swolland activiteiten  (MTB, SSOP, MADO ritten en de Swolladies) over specifieke activiteiten in de komende tijd.

  De sluitingsrit aanstaande zaterdag 17 oktober gaat echter NIET door vanwege het ontbreken van een horeca mogelijkheid door de maatregelen van de overheid. Dit geldt ook voor de Swolsebostocht van za 14 november die al eerder is afgelast.

   


RSS feed club

feed-image

Onze sponsoren