Nieuws

 • ALV 2020

  Op woensdag 12 februari zal de jaarlijkse ALV gehouden worden.

  U bent van harte welkom bij Restaurant Urbana, Wipstrikkerallee 213, 8025 AH Zwolle

  De vergadering zal om 20.00 uur beginnen. Voorafgaand aan de vergadering zullen vanaf 19:30 de financiële stukken klaar liggen om ingekeken en doorgenomen te kunnen worden.
  De agenda en overige benodigde stukken zullen per mail toegezonden worden.

   

   


 • Aankondiging: Toerclub Swolland Fietsweek buitenland van 9 tot 15 augustus 2020 Naar de Vogezen

  Het gebied: Het oostelijke deel van de Vogezen heeft de meeste cols en ook is het meeste hoogteverschil, daardoor is hier de meeste uitdaging te vinden voor sportieve fietsers. De pittige beklimmingen zijn rond de 5-12 kilometer lang met gemiddelde stijgingspercentages tussen 5 en 10%.

  Aan de westkant van de hoogste toppen (ballons) lopen de beklimmingen wat meer geleidelijk omhoog dan aan de oostkant (Elzas). Hier daal je af naar het Rijndal en zijn de hellingen een stuk steiler. Over het algemeen is het op de kleine wegen in de Vogezen niet heel druk en er zijn ook een aantal uitdagende beklimmingen waar je amper auto's tegenkomt. Op de bekendste cols zijn tijdens het hoogseizoen meer auto's en motoren.

  Het hoogste punt van de Vogezen is de Grand Ballon met zijn 1343m hoog, maar er is meer te fietsen.   


 • Aanbod winter trainingen

  Beste Swollanders,

  Namens Paul van Dam, bij een aantal bekend als instructeur voor wegkapiteins, worden fietstrainingen voor het winterseizoen aangeboden aan alle leden.
  Wil je een keer wat anders doen dan spinning lessen, dan is dit wellicht een leuk alternatief.

  De trainingen worden gegeven bij Squash & CardioFit Centrum Zwolle


 • Onderhoudsclinic van je racefiets of MTB (7/11/19) AFGELAST!

   

   

   

   

   

   

   

  Helaas is deze onderhoudsclinic wegens gebrek aan belangstelling afgelast.

   

   


 • klepsite veranderingen

  Om de berichten op de Klep Site forum te kunnen lezen hoef je niets te doen. Wil je echter ook zelf vragen kunnen stellen en beantwoorden dan moet je geregistreerd en ingelogd zijn

  Je moet dus aangemeld zijn met een gebruikersnaam en wachtwoord om een nieuw bericht te plaatsen of te reageren op een bestaand bericht. Daarnaast kan je als je ingelogd zijn ook meer subfora's bekijken  en deelnemen aan de discussie  die specifiek bedoeld zijn v oor clubleden.

  Dit is een nieuwe regel omdat er helaas een groep mensen zijn die reclame of erger willen plaatsen op ons forum. Ondanks de nodige beschermingsmaatregelen weten zij, vaak op illegale wijze een bericht te plaatsen die aanstoot kunnen geven of die geheel niet bedoeld zijn op ons clubforum. Ook voor deze reden is op dit moment ook de registratie mogelijkheid uitgeschakeld. Je kan je nu alleen registreren door een mail te sturen naar webmaster [at] swolland.nl (vervang [at] door het apestaartje! zonder de spaties voor en achter), met je volledige naam, je email adres, je gebruikersnaam en of je lid van Swolland bent of niet. Je hoeft niet lid te zijn van Swolland, maar liefst natuurlijk wel! Ik zal je zo snel mogelijk een mail sturen met verdere informatie en je (tijdelijk) wachtwoord, waarmee je kan inloggen en waarmee je ook zelf een nieuw wachtwoord kan instellen.

  We wensen je veel plezier en nut van de Klep site!


RSS feed club

feed-image

Onze sponsoren