Nieuws

 • dit is een test

    dit is een test


 • Aanbieding nieuwe Swolland handschoentjes

  Hallo Swollanders,       

  De kledingcommissie heeft bij voldoende deelname (20-25st.) een aanbieding voor (padded) handschoentjes. Prijs   € 24,-- per paar. 


 • Nieuwe statuten

  Niet het meest fascinerend, maar wel nodig. De regels voor het bestuur van de rechtsvormen zoals een vereniging veranderen. De Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) is op 1 juli 2021 in werking getreden. Dit heeft gevolgen voor de statuten van onze vereniging. De wet regelt o.a. de persoonlijke hoofdelijke aansprakelijkheid, stemrecht, belet, toezicht en financieel bestuur van (sport)bestuurders. De overheid wil met de wet voorkomen dat wanbestuur, onverantwoordelijk financieel beheer, zelfverrijking, misbruik van posities en andere ongewenste activiteiten (tegenstrijdige belangen) verenigingen en stichtingen schaden.

   


 • Nieuws van de kleding commissie (AfricaSport)

  In het verleden heeft Toerclub Swolland bij een verandering van de clubkleding het overschot aan oude clubkleding geschonken aan de stichting AfricaSport, die o.a (gebruikte) fietskleding inzamelt en verdeelt onder jeugdige inwoners van Niger via hun sportnetwerk. Wij kregen heden onderstaand bericht:


 • Introductie van CYQL app binnen Swolland

  Informatie over geplande ritten binnen de club wordt tot nu gedeeld op de website van Swolland ( Klep Site Forum) en met name in diverse WhatsApp-groepen. Nadeel is dat in een WhatsApp-groep ritinformatie snel ‘ondergesneeuwd’ raakt door een veelvoud aan andere berichten. Cyql zorgt dat ritinformatie altijd op een vaste en overzichtelijke plaats beschikbaar is en actueel wordt gehouden.


RSS feed club

feed-image

Onze sponsoren