Nieuws

 • concept notulen ALV

  De concept notulen van de afgelopen algemene ledenvergadering (ALV) van 4 februari zijn hier te vinden en te downloaden.

   


 • Winterberg 2019

  In het land van schnitzel, bier, slagermuziek en Rammstein staat de Winterberg. Deze berg is befaamd om zijn bikepark, vaste MTB routes en slingerende stroken asfalt met fantastische vergezichten.

  In september willen wij vanuit de MTB afdeling naar de Winterberg. We hebben een offerte aangevraagd voor het weekend van 13-15 september. Met als tweede optie het weekend van 20-22 september. Wij willen jou als handbiker of wielrenner ook de mogelijkheid geven om aan te sluiten. Naast het fietsen op MTB, racefiets of handbike, gaat het natuurlijk om de gezelligheid, het samenzijn als club. Het hotel dat we op het oog hebben is voorzien van een sauna en andere ontspanningsmogelijkheden waar we vrij gebruik van kunnen maken.

  De prijs van de overnachting is €103,- pp per weekend. Hiervoor heb je een halfpension boeking van vrijdag tot en met zondag op een tweepersoons kamer. Tweepersoons, je ligt dus met zijn tweeën op één kamer. Hier overheen komt de rit er naar toe voor eigen rekening. Als clubgenoten rijden we samen en delen we deze kosten.

  Wil je een eigen kamer, dan komt er een toeslag overheen van €35 voor één persoon op een tweepersoons kamer. Of je neemt gewoon je vriend, man, vrouw, vriendin, mee en hebt samen één kamer. Dan leren wij die ook eens kennen en wellicht kunnen wij hem of haar aansteken met het fiets virus. En thuis weten ze gelijk met wie je al die tijd op trekt! Het is daar ook een fantastische wandelomgeving voor wie niet wil fietsen. Uiterlijk eind volgende week wil ik met het hotel de reservering rondmaken. Geef je voor die tijd op!

  Wil je mee? Heb je belangstelling? We hebben een speciale appgroep waarin we dit weekend bespreken. Wil je bij in de appgroep? Klik dan op de link. https://chat.whatsapp.com/GC4ytsCYbs4IJK9GMuJFqZ (link werkt het beste op je mbiel of met de webversie van Whatsapp!)

  Namens de organisatie, Rene Kapers


 • 2 Workshops onderhoud in april

  In samenwerking met Xycletracx  worden er voor de leden twee workshops onderhoud georganiseerd bij Xycletracx: 

  -        Basis (band wisselen, onderhoud/schoonmaken, banden checken, remmen stellen/controleren, zadelhoogte, soorten zadels, etc.):  op 4-4-2019

  -        Gevorderden (remmen stellen vervangen, derailleur afstellen, tubeless banden, ketting vervangen/repareren, balhoofd checken, etc.): op 11-4-2019


 • Kennismaking TEAMERS

  Op donderdag 18 april vanaf half 8 tot half 10 kun je kennismaken met Teamers. Hoe werkt het? Wat kun je er mee? Hoe wordt het op dit moment gebruikt door Swolland?  hoe kun je het e.v.t. zelf gebruiken/installeren? In een half uurtje kunnen we je het een en ander laten zien en je eventueel verder helpen met de installatie op je smartphone.


 • Openingsrit 2019

  Op zaterdag 2 maart hebben een groot aantal Swollanders de openingsrit gereden.

  Met drie startplaatsen en verschillende startmoment was het voor eenieder mogelijk om een route te nemen waarvoor op dat moment voldoende fiducie was. Zo startte de Handbikers om 10.00 uur vanaf de Ossenstal en werden deze begeleid door twee vrijwilligers uit MTB-groep (Brenda en Jeanette) die niet zover wilden fietsen.

  De Mountainbikers hadden er niet zoveel vertrouwen in en de meesten hadden hun racertje uit de schuur gepakt om de tocht op die manier te rijden. Helaas bleef er zodoende maar 1 echte MTB-er (Wim) over om naar Vierhouten te fietsen.


RSS feed club

feed-image

Onze sponsoren