Nieuws

 • Van het bestuur

  Het bestuur van TC Swolland wenst iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig en sportief 2023!


 • van de kleding commissie

  Hallo Swollanders,.


  Zoals jullie misschien al hebben vernomen,
  stopt Ruud met de kledingcommissie i.v.m. verhuizing.
  Hierdoor is de kleding van af heden (december) af te halen bij
  Arnold - Botlek 32 - Tel 0653677829
  Tevens zoeken wij nog een vervanger voor de vrijgekomen plaats.


 • Nieuws van de kleding commissie (AfricaSport)

  In het verleden heeft Toerclub Swolland bij een verandering van de clubkleding het overschot aan oude clubkleding geschonken aan de stichting AfricaSport, die o.a (gebruikte) fietskleding inzamelt en verdeelt onder jeugdige inwoners van Niger via hun sportnetwerk. Wij kregen heden onderstaand bericht:


 • Aanbieding nieuwe Swolland handschoentjes

  Hallo Swollanders,       

  De kledingcommissie heeft bij voldoende deelname (20-25st.) een aanbieding voor (padded) handschoentjes. Prijs   € 24,-- per paar. 


 • Nieuwe statuten

  Niet het meest fascinerend, maar wel nodig. De regels voor het bestuur van de rechtsvormen zoals een vereniging veranderen. De Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) is op 1 juli 2021 in werking getreden. Dit heeft gevolgen voor de statuten van onze vereniging. De wet regelt o.a. de persoonlijke hoofdelijke aansprakelijkheid, stemrecht, belet, toezicht en financieel bestuur van (sport)bestuurders. De overheid wil met de wet voorkomen dat wanbestuur, onverantwoordelijk financieel beheer, zelfverrijking, misbruik van posities en andere ongewenste activiteiten (tegenstrijdige belangen) verenigingen en stichtingen schaden.

   


RSS feed club

feed-image