Lidmaatschap

Nieuwe leden van NTFU-verenigingen krijgen per 1 januari 2019 niet meer automatisch een ledenpas opgestuurd. Op dit moment ontvangt elk nieuw lid een plastic ledenpas, maar met de komst van de digitale ledenpas en het vele gebruik daarvan, verstrekken wij vanaf januari niet meer automatisch een fysieke pas.

Als lid heb je een ledenpas van de NTFU zodat je bij een tocht kunt aantonen dat je lid bent en dus korting krijgt. Er zijn drie manieren waarop je dit kunt aantonen:

  • Digitale ledenpas | Je vindt je digitale ledenpas op je profielpagina op Fietssport. Tip: maak een snelkoppeling op je smartphone, zodat je de barcode altijd bij de hand hebt. Lees hier hoe je een snelkoppeling maakt.
  • Uitprinten | Ook kun je ervoor kiezen om jouw ledenpas zelf uit te printen. Ga naar Mijn producten en kies voor de optie Printbare Scan & Go-pas downloaden.
  • Plastic ledenpas kopen | Tot slot kun je voor € 5,- een ledenpas kopen. De pas kun je aanvragen via Mijn producten, onder het kopje Plastic Scan & Go-pas aanvragen.

Account aanmaken

Een nieuw lid kan bij zijn ledenpas door zich te registreren op Fietssport en zijn NTFU-lidnummer hieraan te koppelen. Dit kan via Mijn gegevens, onder het kopje Accountgegevens. Het nieuwe lid ontvangt het lidnummer per e-mail van ons, daarnaast kan het bestuur en de ledenadministrateur van de vereniging het lidnummer opzoeken in de ledenlijst.

Bestaande leden

Bestaande leden hebben in 2016 een ledenpas gekregen die geldig blijft tot het lidmaatschap wordt opgezegd. Deze kunnen leden gewoon blijven gebruiken. Mocht je deze pas kwijt raken dan kun je gebruik maken van de digitale ledenpas of een nieuwe pas aanvragen voor € 5,-.