Nieuws & verslagen

 • 9 september: Wensink jubileum fietstocht

  Op 9 september viert Wensink Automotive haar 30-jarige jubileum; we zorgen dus al 30 jaar voor beweging! Dat vieren we door gezamenlijk in beweging te komen! Samen stappen we op de fiets of achter het stuur.

  Erben Wennemars fietst mee!
  Rondom 9 van onze vestigingen worden twee fietstochten uitgezet: een puzzeltocht van 20 kilometer en een fietstocht van 60 kilometer. Extra: rondom Zwolle kunt u een professionele route rijden van 125 kilometer. Daarnaast mogen we u vertellen dat niemand minder dan Erben Wennemars de professionele route met ons meefietst. Een hele eer!

  Samen in beweging
  We organiseren naast fietstochten ook autotoertochten en andere feestelijke activiteiten voor jong en oud bij onze vestigingen. De vestigingen die deelnemen op 9 september zijn: Apeldoorn, Arnhem, Assen, Deventer, Doetinchem, Groningen, Harderwijk, Heerenveen en Zwolle.

  Meld u aan
  Kom in beweging en meld u vandaag nog aan via onze website. Uw inschrijfgeld wordt direct gedoneerd aan de 3 goede doelen: stichting ALS, KWF Kankerbestrijding en de Hartstichting.

  Stap samen met verenigingsleden, vrienden en/of kennissen op de fiets en schrijf u in! We zien u graag op zaterdag 9 september. 

  Toerclub Swolland faciliteert de organisatie van de fietstochten.  En het betreft hier dus geen NTFU-tocht!

   

  voor meer informatie en inschrijven, klik hier


 • Frisseneustocht za 22 april

  Vertrek is om 9.00 uur bij restaurant DIFF Dance Centre in het Basic Fit gebouw.


 • Meer zon dan regen op afgelopen Prestatietocht

  De Prestatietocht zit er weer op, en is zonder problemen verlopen. Ondanks de wat mindere voorspellingen voor het weer hadden de thuisblijvers ongelijk, 22 deelnemers vertrokken om 09.00 uur voor de tocht. Bij Zuidwolde kwam nog een extra Swollander, die in Zwolle bij de verkeerde brug had staan wachten, erbij. Het weer was tot de eerste stop super, weinig wind en zelfs een zonnetje.


 • trainingsrit Hattem as zaterdag 8 april

  Een maand later maar daarom niet minder mooi gaan we de Dutch Mountains rondom Hattem weer verkennen. We starten om 9 uur  bij Diff Dance center (voorheen Fitplaza) Middelweg 401 in Zwolle. Er wordt gereden met 2 snelheden en afstanden, 25 km/h met een afstand van 65 km en 28 km/h met een afstand van 90 km. Zoek de snelheid die bij je past en je komt bijna met garantie weer thuis.
  Rustplek van de dag is in 't Harde bij "Lunchroom 't Centrum" op kosten van de Club wordt hier een bakkie koffie en een appelpunt met geserveerd.

  zie het bericht op de klepsite hier voor de GPS tracks.

  Info: Henk Gerrits


 • Woensdagavond clubritten

  Met ingang van 5 april a.s. starten de clubritten van Swolland weer op de woensdagavond.

  De ritten staan onder leiding van wegkapiteins i.p.v. voorrijders. Bij aanvang van de rit wordt per snelheidsgroep een of twee van de aanwezigen aangewezen als wegkapitein. Iedereen kan in principe wegkapitein zijn, hij/zij hoeft niet noodzakelijkerwijs te beschikken over GPS. Er is één vertrekpunt om schakelen tussen de groepen mogelijk te maken. We betrekken de nieuwe leden actief, wellicht is er behoefte aan begeleiding/instructie over het rijden in de groep. Er zijn ritten voor minimaal 3 snelheden. We beschikken over GPS-tracks die zich onderscheiden door lengte en windrichting. Deze tracks zijn te vinden op de site en kunnen hier gedownload worden:  

  De startlocatie: Het Tango tankstation tegenover voormalig café de Vrolijkheid
  5 april t/m 26 april : 18.30 uur
  2 mei t/m 2 augustus : 19:00 uur
  9 aug t/m 6 september : 18:30 uur


RSS feed race

feed-image