dpc

Mergelheuvelland 2-daagse (MTB)

Kalender
MTB NTFU Tochten
Datum
14:00 15-9-2017 - 18:00 17-9-2017
Met de auto
Ja, omkleden en douchen
Ja, 1 of meerdere (afhankelijk van de route)

Beschrijving

Aan deze 2-daagse in Zuid-Limburg en België wordt elk jaar ook als Swolland-clubactiviteit deelgenomen. Als vanouds zal de race-groep zijn intrek nemen bij Hotel Piethaan in Lemiers. Daarnaast zal de MTB-groep waarschijnlijk weer een onderkomen vinden op Buitenplaats De Mechelerhof.

Voorinschrijven, vanaf 1 april, is noodzakelijk via www.mh2d.nl

 

MTB-groep:

De afgelopen jaren is de deelname aan de Mh2d binnen de MTB-groep explosief gegroeid naar 26 deelnemers! Dat hier ook af en toe een verdwaalde wielrenner tussen zit, vinden wij helemaal niet erg! Voor de komende editie zullen wij weer proberen om een onderkomen te vinden op Buitenplaats De Mechelerhof. Hier gaan we weer een aantal 4-6persoons huisjes reserveren die van alle gemakken zijn voorzien. Vrijdags koken we gezamenlijk met de gehele groep een lekkere pastamaaltijd, op zaterdag laten we voor ons koken in een van de restaurants in Mechelen.

Ten aanzien van de tochten laten we ons wederom verrassen door de organisatie van de Mh2D. In 2017 worden op zaterdag en zondag weer tochten uitgezet over verschillende afstanden.

Informatie: Gerjan van der Werp