Nieuws

 • Woensdagavondritten beginnen weer om 18:30!!!!

  Vanaf vorige week beginnen onze woensdagavondritten vanaf het Tango station bij de Vrolijkheid weer om 18:30! Woensdag 6 september zal dan weer de laatste avond zijn van dit seizoen voor deze trainingsritten.


 • Swolland wielerkleding BESTELLEN.

  Beste Swollanders ,

  het seizoen zit er al weer voor de helft op en men heeft dus de nieuwe kleding uitgebreid kunnen testen. Ik denk dat we met Craft een hele goede keuze hebben gemaakt en men tevreden is over de kwaliteit van de kleding. En natuurlijk slijt kleding bij veelvuldig gebruik, dus wil je voor het winterseizoen er nog wat kleding bij hebben bestel het dan nu.

  ER IS NU DE MOGELIJKHEID OM WINTERKLEDING 2017-18 TE BESTELLEN. Naast het standaard assortiment hebben we nu twee nieuwe kledingstukken toegevoegd, een 3/4 Fietsbroek met zeem, en een Thermo jack. Deze kleding nemen we niet op voorraad en kan dus alleen NU worden besteld. Laatste datum: 15 september! Bestellingen gaan door als er meer dan 5 stuks worden besteld. 

  • Thermo jack m/v € 105,= Dit is een echt Winter jack.

  • 3/4 Fietsbroek met zeem m/v € 55,=

  Maatvoering is gelijk aan de huidige kleding, waarbij opgemerkt dat het voor het Thermo jack verstandig is om een maatje groter te nemen. Als er voldoende animo is zal Craft voor paskleding zorgen. Wil je kleding bestellen gebruik dan het formulier hieronder

  of het formulier in de download sectie op de website van Swolland (voor 15 september!). 

  Voor vragen kun je terecht bij de kledingcommissie.

  Arnold en Ruud W.


 • fietsmaatjes gezocht

  Twee heren in zorginstelling Zandhoven (zwolle zuid) zijn op zoek naar fietsmaatjes op de duo fiets.

  Zij willen graag regelmatig fietsen op de duo fiets en zoeken bijrijders. Drie personen zijn reeds gevonden, maar men zou graag een poule van 2x4 mensen willen maken zodat beide heren elke week een keer op pad kunnen.
  Het bestuur van Swolland wil graag dit verzoek ondersteunen en vraagt  of er iemand is die dit leuk vind of die mensen kent die dat leuk zouden vinden om een keer per maand een rondje te fietsen, de heren verheugen zich er op!

  Opgeven kan men via het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of direct bij de secretaris (Brenda).

   

   


 • Vrijwilligers gezocht voor de Triathlon Zwolle op 2/9/2017

  Op zaterdag 2 september organiseren wij weer onze 7e editie van de triathlon Zwolle! Ook dit jaar mogen wij weer het NK voor para triatleten organiseren.

  De wedstrijden beginnen 's ochtends om 10 uur met de kwart triatlon (500m zwemmen, 40km fietsen en 10km hardlopen), daarna is het de beurt aan de landelijke toppers die meedoen aan het NK para triathlon. In de middag starten vanaf half twee de atleten op de achtste triatlon. De wedstrijden zijn rond 3 uur in de middag afgelopen.

  Voor de organisatie van dit evenement hebben we elk jaar veel vrijwilligers nodig. We merken dat het elk jaar lastiger wordt om voldoende vrijwilligers te vinden. We willen dit jaar Zwolse verenigingen en sportclubs de vraag stellen om ons te helpen. Hiermee kun je tevens een mooi zakcentje voor in de clubkas verdienen. We bieden namelijk aan verenigingen een vergoeding van 10 euro per vrijwilliger. De vrijwilligers kunnen ook samen ingezet worden op een plek waarbij er ook reclame voor de club gemaakt kan worden. Een vereniging kan bijvoorbeeld samen een drankpost bedienen en deze inrichten met vlaggen en banners van de club.

  Voor minderjarige helpers zal even moeten worden overlegd met onze organisatie, omdat we deze niet op alle plaatsen kunnen inzetten.

  Opgeven kan voor 11 augustus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  wij danken jullie hartelijk voor de medewerking!
  Hartelijke groeten bestuur stichting triathlon Zwolle • Swollanders gezocht!

  Ja eindelijk is het dan zover, waar wij het al maanden over hebben, de HomeRide. Wat een mooie voorbereiding hebben wij gehad, de nieuwjaarsreceptie, SSOP Twente Ride en de persoonlijke donaties van jullie als Swollanders. Daar zijn wij ontzettend blij mee, nogmaals onze dank voor jullie inzet.

  Aankomende 24 juni starten wij om 12h 's middags in Utrecht, na 100 km hopen wij het Deltion College te Zwolle binnen te rijden. De schatting is dat dit tussen half 4 en half 6 zal zijn. Een ongelofelijk spektakel met 70 HomeRide teams.

  Wij nodigen jullie hierbij allemaal uit om ons 24 juni te steunen en aan te moedigen langs de route! De heen route naar Zwolle zal gaan via Het Harde, 't Loo, Oldebroek, Wezep, over de oude IJsselbrug door de Veerallee via de Blaloweg naar het Deltion.

  De route vanuit Zwolle zal gaan via de Pannenkoekendijk, Rode IJsselbrug, Hattem en de dijk op richting Wapenveld om zo de weg te vervolgen naar Nijmegen gaan.

  Hopelijk treffen wij vele Swollanders op de route!


RSS feed club

feed-image